Gratis.no personvern

Personvernserklæring

Vi gjør vårt beste for å ivareta ditt personvern

For at vi i Wonder Digital Media AS (“Wonder”) blant annet skal kunne gi deg gode og verdiøkende tjenester er det noen ganger nødvendig at tjenesten vår innhenter opplysninger om deg, dog utelukkende ved ditt eksplisitte samtykke. Wonder ved daglig leder opptrer som behandlingsansvarlig, og følger den til enhver tid gjeldende lovgivning og retningslinjer fra Datatilsynet.

Innholdet i tjenesten er nærmere beskrevet i våre brukervilkår. Brukervilkårene inneholder også generelle vilkår og betingelser for bruk av tjenestene. Du kan lese våre brukervilkår her.

Personopplysninger som behandles

Ved bruk av Wonder sine tjenester kan Wonder samle inn, lagre, utlevere og bruke følgende personopplysninger om deg: navn, e-postadresse og telefonnummer.

Formål og behandlingsgrunnlag, innhenting og utlevering av personopplysninger

Wonder behandler personopplysninger og andre data med formål om å lage en best mulig tjeneste og brukeropplevelse for deg.

Vi lagrer også data slik at vi kan hjelpe deg i bestillingsprosessen om nødvendig, eller hente frem tidligere tilbud for deg ved en senere anledning. Dette gjor at neste gang du bruker Gratis.no behøver du ikke nødvendigvis å oppgi/lete opp all informasjon igjen. Slik jobber Wonder for deg. Data kan lagres både hos Wonder, men også lokalt på din egen datamaskin i form av såkalte nettkapsler (“cookies”).

Behandling og eller lagring av personopplysninger forutsetter samtykke fra deg, eller annet rettslig grunnlag. Samtykke kan være gitt etter forespørsel fra oss og/eller ved at du frivillig sender informasjonen til oss via vårt nettsted eller andre relevante plattformer for tjenesten. Det er frivillig å oppgi personopplysninger. Du kan også når som helst trekke ditt samtykke tilbake.

Informasjonen om deg hentes primært fra deg selv, gjennom valg du gjør på nettsiden. Eventuell tredjepartsinformasjon vil du naturligvis bli bedt om å bekrefte, slik at du kan være trygg på at dataene vi benytter er korrekte. Samtidig vil du bli informert om hvor dataene er hentet fra og om det er en offentlig kilde.

Sikkerhet

Gratis.no kommuniserer over en sikker protokoll for nettkommunikasjon kalt SSL /HTTPS. Dette innebærer at alle data sendes kryptert mellom vår server og nettleseren din, uten at noen kan avlese dataene på veien. Se etter hengelåsikonet i adresselinjen for mer informasjon om sikkerhetssertifikatene vi bruker. Tjenesten gratis.no og ligger på en fysisk nettjener, og tilgang til databasen er det kun et fåtall personer med tjenstlig behov hos Wonder med underleverandører som har.

Alt i alt sørger dette for at det skal være så trygt som mulig å legge inn personlige data i vår tjeneste.

Sletting

Når behandling av personopplysninger ikke lenger er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller dersom du trekker ditt samtykke tilbake vil Wonder slette eller anonymisere dataene slik at individer ikke lenger kan identifiseres, i tråd med Personopplysningsloven. Anonymiserte data vil brukes for statistiske formål og egenanalyse.

Rettigheter

Du har rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet og motsette deg visse former av behandling i henhold til den enhver tid gjeldende personopplysningslov.

Du har også rett til å klage til Datatilsynet på behandling som er i strid med de til enhver tid gjeldende personvernregler.

Informasjonskapsler

Wonder benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider. Opplysninger og innloggingsdata kan lagres på din egen maskin, og brukes av Wonder i den hensikt å forbedre brukeropplevelsen neste gang du besøker siden.

Tredjepartsinformasjonskapsler kan også forekomme. Eksempler på aktører som bruker cookies gjennom våre sider er Facebook, Google samt ulike annonsenettverk som Tradedoubler og Tradetracker. Disse informasjonskapslene brukes til å vise mest mulig relevant innhold for deg og data behandles av de respektive tredjeparter.

Avmelding

Dersom du ønsker å melde deg av våre epost- eller SMS-varslinger, vennligst trykk her.

Kontaktinformasjon

Dersom du skulle ha spørsmål knyttet til våre rutiner og sikkerhet, de personopplysningene vi har lagret om deg, eller ønsker å trekke tilbake ditt samtykke eller utøve dine rettigheter ta gjerne kontakt med oss på:

Wonder Digital Media AS
post@wonder.no
Nerstadveien 25
3350 Prestfoss