Betingelser for bruk

Gratis.no er en oversikt med utelukkende annonser/kommersielt innhold tilbudt av tredjeparter via internett. Vi inkluderer tilbud og tjenester som redaktørene mener er spesielt gunstige, eller som på annen måte passer inn på denne siden.

Alle spørsmål knyttet til tjenester og produkter funnet i våre oversikter bør derfor rettes de respektive tjeneste- og produkttilbydere.

Innholdet på sidene våre er basert på ulike kilder; alt fra tips fra besøkende til bidrag fra samarbeidspartnere. Alt innholdet bør imidlertid betraktes som kommersielt annonseinnhold.

Alle lesere og brukere av gratis.no,inkludert tilknyttede konti i sosiale medier, må godta at alt innhold skal leses og vurderes som annonser og/eller reklame for eksterne aktører.

De fleste tilbud på gratis.no har vilkår og betingelser det er viktig at du setter deg inn i på egenhånd. Merk spesielt at informasjon om tilbud som presenteres på sidene våre kan inneholde feil eller være utdatert - og vi understreker derfor at det er svært viktig å sette seg inn i den enkelte tilbyders vilkår og betingelser på egenhånd.

I tillegg krever vi at at ingen av våre besøkende bestiller tjenester eller produkter de har funnet informasjon om på mine nettsider, uten å være over 18 år eller har samtykke fra foresatte.

Vi tar sterk avstand fra å bestille tjenester eller produkter i andres navn uten deres samtykke, og informasjon funnet på gratis.no skal ikke brukes til dette formålet!