Gebyrfri VISA til nettbruk

Vi anbefaler forskjellige kredittkort til forskjellig bruk og er aldri redd for å ha mange i lommeboka! Det burde ikke du heller være.

Gebyrfri VISA passer perfekt som ditt kredittkort til bruk når du handler via internett.

Gebyrfri VISA fra Santander har tilbudt sine tjenester i over ti år allerede, og like lenge har vi brukt kortet som "internettkortet".

Man skal alltid passe på hvordan man bruker kredittkort, og for all del aldri være "nødt" til å bruke selve kreditten.

Gjerrigknark.com sier følgende:

Kredittkort har fått et ufortjent dårlig rykte på seg. Riktig og disiplinert bruk gir oss som forbrukere beskyttelse og fordeler.

Sitat fra artikkelen Myte: "Aldri skaff deg et kredittkort!" – dette er helt feil!

Så lenge du følger de enkle prinsippene om alltid å betale kredittkortgjelda innen forfall og at du ikke har større kreditt enn du har på brukskontoen din, skulle alt være i orden.

I våre øyne er det mange fordeler å eie kredittkort – og vi selv har en rekke kort til forskjellige formål. Når det gjelder Gebyrfri VISA er de åpenbare fordelene:

  • Du har et eget kredittkort til all handel på internett og gjennom den månedlige fakturaen får du en glimrende oversikt over ditt forbruksmønster via nettet.
  • For tiden får du bonusprosent dersom du bruker kortet til handel innen forskjellige kategorier. I november 2011 tjener du 10% ved kjøp av bøker, mens julemåneden gir deg 5% på kjøp av smykker
  • Gebyrfri VISA utvikler stadig flere rabattavtaler etter tilbakemelding fra sine kunder. Ta en kikk på Tilbud og rabatter ved bruk av Gebyrfri VISA

Ellers har kortet naturlig nok de samme fordelene som andre kort, med betalingsutsettelse, forsikringer osv. Vi anbefaler at du tar en titt på hva Gebyrfri VISA har å tilby. Gjennom ti år har ikke dette kortet gitt oss annet enn fordeler!

(Eff.rente 23,41 %, 15 000, – o/12 mnd. Totalt 16 779,51)

Vi anbefaler forøvrig å bruke kredittportalen.no for å finne det kortet som passer best for deg!